UNIVERSAL CONTOUR WRAPPING

De Universal Contour Wrap™ verschoont de huid en maakt de huid terug glad en strak.  Dit gebeurt op basis van een ontgiftingsproces en de stimulatie van losse weefsels.  De behandeling biedt een garantie voor een uitzonderlijk verlies van centimeters en voor een uitzonderlijke gladheid van de huid.  Centimeters en onzuiverheden op de huid verdwijnen letterlijk als sneeuw voor de zon!
De Universal Contour Wrap™ is een van de meest geprijsde en beloftevolle behandelingen van het moment en is uiterst geschikt voor mensen die centimeters willen verliezen op de moeilijke plaatsen: heupen, billen en buik.  Omwille van het ontgiften en het verwijderen van onzuiverheden en oneffenheden op de huid is de Universal Contour Wrap™ ook een van de doeltreffendste behandelingen in de strijd tegen cellulitis.  De Universal Contour Wrap™ zal niet tot gewichtsverlies leiden, maar zal wel het effect van een vermageringskuur versterken.

Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling wordt het weefsel gemasseerd en geactiveerd door een elastische wrap en speciale technieken die de huid ‘liften’ en vormen zodat onzuiverheden verwijderd worden. Tegelijkertijd reinigt de zeeklei-oplossing de onzuiverheden en giftige stoffen die zich bevinden tussen de cellen van de huid en in het vetweefsel. Zo wordt ook het lymfesysteem gestimuleerd waardoor inkomende schadelijke giftstoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Na de ontgifting en de wrap verstevigt en verstrakt de huid, waardoor een gemiddeld persoon na één sessie ( van ongeveer 2 uur ) tussen de 15 en 40 cm lichaamsomtrek verliest. De meeste mensen verliezen echter nog meer. Omdat het om een wikkelmethode gaat is het ook mogelijk om te concentreren op een aantal welbepaalde plaatsen.
Het knappe en onderscheidende van de techniek is dat zowel de versteviging als het centimeterverlies van blijvende aard zijn. De Universal Contour Wrap™ werd oorspronkelijk ontwikkeld als medische behandeling voor lever- en nierpatiënten en voor psoriasis en eczema, maar toen de uitzonderlijke resultaten naar voren kwamen heeft men de techniek aangepast voor toepassing in professionele schoonheidssalons.

Voor wie is het geschikt?
Universal Contour Wrap™ is universeel en heeft een zeer uitgebreid toepassingsdomein. Toepasselijkheid van de behandeling wordt ter plaatse met de specialist besproken. In elk geval is de Universal Contour Wrap™ geschikt voor:Hoe gaat de behandeling praktisch in zijn werk?
De behandeling duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de behandeling kan u ook een ontspannende gelaatsverzorging laten uitvoeren.  Na de behandeling kan u zich na het afdrogen normaal aankleden. U hoeft zich geen zorgen te maken over plakkende restanten.
Indien u graag de behandeling met 2 personen tegelijk had gehad, kan u samen met uw partner of vriend(in) komen en tegelijkertijd behandeld worden. De behandeling gebeurt dan in 1 kamer met 2 aparte bedden. Gelieve ons op voorhand te verwittigen indien u met 2 personen komt.

Voor vragen, advies of informatie kunt u bellen of zien wij u graag in ons instituut! Tot binnenkort!