BIO SURFACE PEEL

 Wat doet de BioSurface Peel van Dermalogica

Op dit moment zijn peelingen zeer populair. Peelingen stimuleren de celdeling en kunnen de kwaliteit, textuur en kleur van de huid verbeteren als ze op de juiste wijze worden toegepast. De BioSurface Peel is een geheel nieuwe methode van peelen omdat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor krijg je wel de voordelen van een peeling maar niet de nadelen zoals een sterke vervelling enz.

Voordelen voor  jouw huid met de BioSurface Peel


-De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
-Geeft een verbetering van de huidstructuur
-Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
-Helpt acne te verminderen
- Vermindert onzuiverheden
-Stimuleert de aanmaak van collageen
- Maakt de huidskleur egaler en frisser
-Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
-Beschadiging door de zon wordt aangepakt
-Huidveroudering wordt aangepakt

Waarom is de BioSurface Peel zo uniek

Heel veel chemische peelingen beschadigen de huid. De BioSurface Peel van Dermalogica geeft de beste resultaten zonder de huid onnodig te beschadigen. Hierdoor heeft de huid geen hersteltijd nodig.

Wie mag de BioSurface Peel toepassen

Je mag alleen de BioSurface Peel toepassen als je de titel Dermalogica Specialist of Expert hebt. Uiteraard ben ik hiervan in het bezit en mag de peeling toepassen in mijn praktijk. Daarnaast heb ik veel ervaring met peelingen.

BioSurface Peel in een kuur

Wil je het beste resultaat halen uit de BioSurface Peel, dan adviseer ik je om te starten met een kuur. Elke keer als je peeling ondergaat ga je steeds verder in het resultaat.

De verzorging van de huid na de BioSurface Peel

Om de huid op de juiste manier te verzorgen na de peeling is het belangrijk om de UltraCalming producten van Dermalogica thuis te gebruiken. Deze gaan de huid kalmeren en herstellen en zijn een mooie aanvulling op de peeling. Hierna ga je weer over op je eigen Dermalogica producten. Behandelprijs Prijs per behandeling: € 75.00