MANICURE

* manicure (met of zonder lakken)

* gellish

* axxium gel van OPI

* kunstnagels met gel of hars

Uw handen, een echte blikvanger! Uw handen hebben veel te verduren. Ze komen in aanraking met allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, water en schoonmaakmiddelen.  Het gevolg kan zijn dat u droge, ruwe handen en gespleten nagels krijgt.  Maison de Beauté helpt u een handje bij het krijgen van mooie zachte handen en gezonde nagels met een persoonlijk hand- en nagelverzorgingsadvies. Kunstnagels kan natuurlijk ook...

Met kunstnagels kan je je nagels verlengen, verstevigen of in een betere vorm brengen met toch een natuurlijk en verzorgd resultaat.
Ook ideaal om dat nagelbijten af te leren !
Dit kan zowel french, colour in acryl of gel.  U kan bij ons ook terecht voor gellak (een semi-permanente nagellak).

OPI is hét merk voor vele popsterren over de hele wereld!
Lindsay Lohan, Pink, Leona Lewis, Miley Cyrus en vele anderen smukken hun nagels op met OPI nagellak.  Lindsay Lohan schittert deze maand op de cover van het Amerikaanse maandblad Harper’s Bazaar met OPI’s Black Onyx.  R&B zangeres Michelle Williams draagt tijdens de fotoshoot voor Essence magazine “You Don’t Know Jacques” van La Collection de France.  In het magazine Teen Vogue zei countryzangeres Taylor Swift dat OPI’s Lincoln Park After Dark behoort tot haar basis make-up.  Dit succes, bij tal van beroemdheden, heeft OPI te danken aan zijn kwaliteit, zijn know-how en zijn constante onderzoek en ontwikkeling.

Ontdek de nieuwe herfstcollectie van 2014 vanaf eind september!