GELAATSVERZORGING

Maak kennis met Jan.  Niet met zijn vette huid.  Door Face MappingSM, een unieke methode die Dermalogica’s skin care therapist bij Jan toepaste, kwam hij erachter dat de problemen door zijn vette huid zone per zone kunnen worden aangepakt en behandeld met producten en speciale behandelingen van Dermalogica.  Nu zien zijn vrienden Jan en niet langer zijn vette huid.
Wordt het niet eens tijd voor jou om kennis te maken met de kracht van Dermalogica en de expertise van jouw Dermalogica specialist?

Men’s grooming arrangement
Een 90 min. durende arrangement enkel en alleen voor de heren. Een exclusieve gelaatsverzorging van Dermalogica wordt gecombineerd met een ontspannende voet- én rugmassage.  Prijs: €75

Soin Homme pureté gelaatsverzorging
Deze gelaatsverzorging dient speciaal om de mannelijke huid te reinigen, te verfrissen en te hydrateren. Prijs: €554-sterren kuur
Op 4 weken tijd doen we 4 verschillende verzorgingen om zo uw huid in een optimale conditie te brengen. Prijs: €299

Tijdens elke gelaatsverzorging krijgt u ook een extra oogverzorging

Crystal Clear Microdermabrasie
Dit biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, rimpels en veel meer.  Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een 'work out' voor het gelaat.

Prijs per beurt €85.