GELAATSVERZORGING DERMALOGICA

Waarom Dermalogica?

Het International Dermal Institute - dat wereldwijd opleidingen geeft over huidverzorging – raakte gefrustreerd dat er geen enkel cosmetica-merk op de markt echt ideaal was. Daarom ontwikkelden ze in 1986 zelf het merk Dermalogica. Vrij van kleurstoffen, geurstoffen, minerale oliën , … kortom alles wat de huid maar zou kunnen irriteren of beschadigen. Best bijzonder. Dermalogica is niet ontstaan vanuit een commerciële overtuiging, maar vanuit de idee dat er nood was aan producten die niet draaien om mooie verpakkingen, maar wel om de ingrediënten. En zo hoort het ook. Dermalogica groeide hierdoor spontaan uit tot een wereldwijd succes.

Elke huidaandoening, elke huidconditie kan doeltreffend behandeld worden met Dermalogica. Speciale aanpak voor acné, vette huid, onzuivere huid, gevoelige huid, geïrriteerde huid, droge huid, vervuilde huid, verouderde huid ...

De mogelijkheden.
Er bestaan geen vaste behandelschema's : elke behandeling wordt pas samengesteld op het moment dat je er bent, volledig afgestemd op jouw behoeften.
De producten, de kennis en de behandelingen bestaan, nu is het aan jou om hiervan te profiteren.  
De tarieven.
Gelieve steeds 15 tot 30 minuten meer tijd voorzien voor de voorafgaande analyse en het voorschrijven van de juiste producten.

30 minuten : € 45
45 minuten : € 60
60 minuten : € 75
75 minuten : € 90
90 minuten : € 105
120 minuten : € 135

Extra :