HET INSTITUUT

In 1976 begon Nadine Verstraete met haar schoonheids- en verzorgingsinstituut dat nu, anno 2018 bekend staat als Maison de Beauté. Sedert 18 jaar is ook haar dochter Ellen in de zaak actief, die van haar moeder de passie voor het vak geërfd heeft.  Sinds vorig jaar is ook Lisa actief in de zaak en kunnen we jullie nog vlotter bedienen!


Hét schoonheidsinstuut dat de trends in de wereld van de wellness & schoonheidszorg steeds een stapje voor is, maar ook -en vooral- als de plaats waar je gewoon graag vertoeft. Maison de Beauté biedt je immers net dat ietsje meer. Een weloverwogen keuze van totale ontspanning en puur genieten. Onze faciliteiten zijn verrassend, nieuw en op maat!


Of je nu langskomt voor kleurenanalyse, SPA-pedicure, manicure, maquillage, face mapping, hotstone-massage, een Crystal Clear-behandeling, hammam- of een andere heerlijke massage…. er wacht je steevast een koninklijk ontvangst en je wordt altijd behandeld door hoger opgeleide schoonheidsspecialistes met een passie voor hun vak.

Onze klanten verwennen is ons motto. Zonder hen had de zaak nooit kunnen worden wat ze vandaag is.